Vlog section

Cj_Snowy

If two wrongs don't make a right, try three.
Aug 20, 2011
101
44
28
32
Scotland, Fife
www.youtube.com
I ride a
Yamaha R6
Was able to upload a video a couple of days ago but now I am unable to create a po for that section. Is this normal? Do I get a limit on how many video posts I can make?
 
Reactions: dandoolittle

HippoDrone

Moderator
Jan 2, 2017
3,226
1,907
113
West Sussex, UK
I ride a
2012 Moto Guzzi V7 Stone
I think you are trying to post a video too soon after your last one (Wednesday). You need to wait 7 days and have the correct post count for those 7 days too! :)
 
Reactions: Cj_Snowy

dandoolittle

Site owner, lovely and adorable
Feb 9, 2013
4,466
2,100
113
United Kingdom
www.seomers.com
I ride a
Suzuki GSXR 1000 L5
Suzuki GSXR 1000 K7 track/race bike
Kawasaki ZX6R 98 race bike
MiniMotos
Thats it working for me again. Thank you so much :) Other forums take days to get something fix.
Good Job dude :)
Wicked man - did you manage to post in the video section ok now?

I tend to try and fix shit quickly, no point dragging it out.

I used a third party bit of code and it caused @HippoDrone issues so kinda had a heads up on the user permissions blah blah

Thanks for letting me know man, as said, I can’t fix stuff if I don’t know it’s broken. This is my hobby site so things can get missed
 

Latest posts

Winners Video

Want your video here?
Supported by Suffolk SEO who helps maintain this site.

Winners Video

Want your video here?
Supported by Suffolk SEO who helps maintain this site.

Top Posters Past 30 days

Latest posts

Winners Video

Want your video here?
Supported by Suffolk SEO who helps maintain this site.